Minit 2009

Minit 2009

 

Me ollaan energisiä ja innokkaita tyttöjä ja toivotaan mukaan pelaamaan uusia kivoja kavereita. Meillä on harkoissa hyvä meininki! Me harjoitellaan monipuolisesti liikunta- ja koripallotaitoja, pelataan sarjapelejä ja käydään aktiivisesti turnauksissa.

Oppimistavoitteet

Tavoitteena on oppia koripallon perustaitoja yhdessä iloisesti liikkuen ja harjoittelun perusteita opetellen. Pelin kautta opimme lajitaitoja, joukkueena toimimista ja yhdessä onnistumista. Harjoituksissamme on hauskuus-, oppimis- ja hikitakuu.

Monipuolinen ja tavoitteellinen fyysinen harjoittelu on kiinteä osa harjoittelua, lisäksi harjoittelemme suunnitelmallisesti psyykkisiä taitoja mm. vahvuuksia, itseluottamusta, oman kehon kuuntelua ja keskittymistä. Tärkeä osa harrastusta on sosiaalinen puoli, jota vahvistamme mm. yhteisillä retkillä ja turnauksilla.

Joukkueeseen on tullut uusia pelaajia koko ajan ja meille mahtuu uusia pelikavereita.

Ota mukaasi harjoituksiin t-paita, shortsit ja juomapullo. Olet tervetullut kokeilmaan joukkoomme. Ilmoitathan ennen ensimmäisiä harjoituksia valmentajalle puhelimitse. Mikäli sinulla ei ole aiempaa lajitaustaa, voi Helmen Kevytkoris olla sopiva ympäristö uuden harjoituksen kokeiluun ja aloittamiseen.  

 

Harjoitusajat 2020 - 2021 (1.9. lähtien):

Maanantai klo 17.00 - 18.45 Helmi Center, 2/3  (Latokartanontie 12)

Tiistai klo 17.00 - 19.00 Malmin peruskoulu (Kirkonkyläntie 17)

Torstai: klo 16.30 - 18.45 Helmi Center, 3/3 (Latokartanontie 12)

Lisäksi pelit ja turnaukset viikonloppuisin, ohjelma vaihtelee. Elokuussa harjoituksissa erikoisajat. 

 

 

 

 

   
      

Tervetuloa mukaan mahtavaan jengiin!

     
     

Lisätietoja:

Valmentajat: Martina Roos-Salmi (martina.roos@gmail.com), Puh: 040 - 5463 560,

Alexandra Aarnio, Anssi Laitinen ja Marko Niironen.