Uutisia

Helmi Basket tarjoaa maksuttomia Pikkusudet-koriskouluja 2005-2007- ja 2008-2010 syntyneille tytöille syyskuussa sunnuntaina 6.9. alkaen. Aikuisille myös tarjolla omat maksuttomat Korispiste koripallokurssit. Pallo ilmaiseksi omaksi kaikille osallistujille.
A-tytöt voittivat viikonloppuna pelatun EHBT-turnauksen kutsusarjan. Finaalissa kaatui viimevuotiseen tapaan Lappeenrannan Catz. B-tytöt pelasivat myös hienon turnauksen ja nappasivat pronssia kilpasarjassa.
Helmi Basket on mukana turnauksessa viiden joukkueen voimin.
Helmi Basket osallistuu valtakunnallisten sarjojen karsintoihin viidellä joukkueella; A-tyttöihin kolmella, B- ja C-tyttöihin yhdellä joukkueella. A- ja B-tyttöjen karsintalohkot arvottiin eilen.
Helmi Basketin joukkueiden harjoitusvuorot on jaettu. Vuoroihin voi tulla muutoksia jos seura saa lisää vuoroja Helsingin kouluilta. Vuorot alkavat 1.9. Elokuun harjoituksista tiedotetaan erikseen.
Suomen kaikkien aikojen naiskoripalloilija Lea Hakala, 55, on kutsuttu naisten EM-kisojen ohessa järjestettävään FIBA Europe Legends -otteluun. Urallaan peräti 16 naisten Suomen mestaruutta voittanut Hakala on yksi 30 legendaarisesta pelaajasta, jotka pelaavat vastakkain Budapestissä lauantaina 27. kesäkuuta. Lea toimii valmentajana Helmi Basketissa.
Helmi Centerissä oli vilskettä kun kesän ensimmäinen korisleiri pyöri täydellä teholla kesäkuun ensimmäisen viikon ajan. Leirillä oli kaikkiaan yli 80 leiriläistä mikroista A-junioreihin. Ja kivaa oli. Leirillä vetäjinä toimivat Helmi Basketin valmentajien lisäksi Oskar Michelsen (Davidson, USA), Elina Koskimies (American University, USA), Tomi Kaminen (MuKi) ja vierailipa paikalla myös miesten korisliigan vuoden tulokkaaksi valittu MaSun kasvatti Marius van Andringa (Joensuun Kataja)
Helmi Basketissa aloittaa myös A-tyttöjen haastajaryhmä. Ryhmän valmentajana toimii Kamal Khafif. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia.
Helmi Basket aloittaa toiminnan 2005-syntyneissä tytöissä ja nuoremmissa alkavalla kaudella.
Toimintakausi 2014–2015 oli Helmi Basketin 8 joukkueen ja 78 pelaajan historian ensimmäinen ja menestykseltään heti loistava. Seura edusti Koripalloliiton sarjoissa laajalla rintamalla: naisten 1-divisioonassa ja A-tyttöjen SM-sarjassa 2 joukkuetta, joukkue B-tyttöjen SM-sarjassa ja B-tyttöjen alueellisessa 1-divisioonassa ja 2 joukkuetta eteläisen alueen naisten 3-divisioonassa.