Vanhempi-lapsi koris

Vanhempi-lapsi koripallon ilmoittautuminen Syksyn 2024 ryhmään:

(Huom. Maksuttomat kokeilukerrat löydät sivuston alaosasta)                       

Sunnuntaina klo 10.00-10.55 

Hietakummun ala-asteella Malmilla ( alkaen 8.9. )

-> Lisätiedot & Ilmoittautuminen

 

Syksyn kaikki harjoituspäivät:

Sunnuntain vuorot 8.9.-15.12. Yhteensä 15 harjoituskertaa.

Huom! 

Harjoitusvuoroihin voi tulla muutoksia, jos koulu esimerkiksi peruuttaa vuoron oman käyttönsä vuoksi.

Tällaisissa tapauksissa peruuntuvat vuorot pyritään korvaaamaan toisella vuorolla mikäli vain mahdollista. Rahoja peruuntuvista vuoroista ei seuran käytäntöjen perusteella kuitenkaan palauteta.

 

Mitä vanhempi-lapsi koriksessa tehdään?

Helmi Basketin vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa tunnin ajan koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja pääasiassa erilaisten ratojen, leikkien ja pelien keinoin.

Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Vanhempia voi olla mukana lapsen tai lapsien kanssa yksi tai useampia eli toiminta onnistuu aiempien kokemusten perusteella esimerkiksi myös kombolla yksi aikuinen ja kaksi lasta.

 

Lapsen kiinnostuksen mukaan löytyy liikettä ja oppimista

Vanhempi-lapsikoriksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla lapsilla on koko ajan liikettä.

Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa liikuntaa myös kevyttä liikuntaa haluamallaan. Helpoimmillaan riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa vähän hikeäkin pintaan pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Vanhempi-lapsi koriksessa tutustumme pallon heittämiseen ja kiinniottamiseen, ryhmässä toimimiseen, korin tekemisen ratamuotoisen harjoittelun ja erilaisten liikunnallisten leikkien kautta. Kokeilemme myös koripallon perustaitoja sitä mukaa, kun ne varsinkin ryhmän vanhimpia lapsia alkavat kiinnostamaan.

Käytössämme ovat koripallojen tavoin käyttäyvät, mutta pehmeät ja turvalliset Spordas Supersafe pallot.

 

Kenelle toiminta on tarkoitettu?

Vanhempi-lapsikoripalloryhmät on tarkoitettu lähtökohtaisesti 2-5-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen.

Toiminnan suositusikäraja on 2-5-vuotiaat, mutta voi osallistua myös tätä nuoremmat tai vanhemmat lapset. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. 

 

Vastuuvalmentajana Erja Laaksonen


Sunnuntain ryhmien vetäjänä toimii lasten liikunnan ammattilainen Erja Laaksonen, jolla pitkä kokemus ryhmien vetämisestä ja myös vanhempi-lapsi toiminnasta.

 

Mitä maksaa ja mitä kausimaksu sisältää:

Kausimaksu on 199 euroa syyskaudesta ja kattaa syyskauden treenit yhdelle lapselle.

Sopisiko teille paremmin osallistua toimintaan kausimaksun sijaan 5 kerran kortilla 99 euroa.

Harjoitusten lisäksi maksu sisältää pehmokoripallon lapselle, jos sellaista ei vielä omista.

Maksu menee vain lapsesta ja aikuinen liikkuu maksutta mukana.

Ilmoittautuessasi järjestelmä luo automaattisesti laskun 14 päivän maksuajalla ja lähettää sen sähköpostiisi. Ilmoittautuessasi sitoudut myös siitä tulevaan laskuun.

Laskun voi halutessaan maksaa myös kahdessa tai neljässä erässä. Jos haluat maksaa erissä, niin laita minulle viestiä laaksonen.erja@gmail.com erien määrällä varustettuna ja siirrän laskun eräpäivän viimeisen maksuerän kohdalle. Voit kuukausittain maksaa laskun aina samoilla laskun tiedoilla sen jälkeen.
 

Lisäksi tulee seuran jäsenmaksu kaudelle 2024-2025, jonka seuran vuosikokous vahvistaa loka-marraskuussa.  Aina tähän asti ollut 10 euroa ja samaa ehdotetaan nytkin.

 

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

 

Jokaiselle lapselle tulee luoda ilmoittautuessa omat myClub-tunnukset. Eli jos vanhemmalla jo tunnukset, niin pitää luoda kuitenkin omat myös lapselle. Tämä sen vuoksi, että muuten jäsenrekisterimme ei pysy ajantasalla.

Lapsen tunnukset voi laittaa oman myClub ID:n alle.

 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN 2-5-VUOTIAIDEN VANHEMPI-LAPSI KORIPALLON MAKSUTTOMILLE KOKEILUKERROILLE:

 

Maksuttomia kokeilukertoja 2-5-vuotiaiden tyttöjen ja poikien vanhempi-lapsi koripallossa Malmilla Hietakummun ala-asteella (Hietakummuntie 1).

 

Valitse alta teille parhaiten sopiva kerta yksi kerta per lapsi ja ilmoittaudu siihen mukaan.

 

Maksuton kokeilukerta vanhempi-lapsi koripallon sunnuntain 8.9. klo 10.00-10.55 harjoituksiin Hietakummun ala-asteella (Hietakummuntie 1) Malmilla

-> Lisätiedot & Ilmoittautuminen

 

Maksuton kokeilukerta vanhempi-lapsi koripallon sunnuntain 15.9. klo 10.00-10.55 harjoituksiin Hietakummun ala-asteella (Hietakummuntie 1) Malmilla

-> Lisätiedot & Ilmoittautuminen

 

Maksuton kokeilukerta vanhempi-lapsi koripallon sunnuntain 22.9. klo 10.00-10.55 harjoituksiin Hietakummun ala-asteella (Hietakummuntie 1) Malmilla

-> Lisätiedot & Ilmoittautuminen

 

Maksuton kokeilukerta vanhempi-lapsi koripallon sunnuntain 29.9. klo 10.00-10.55 harjoituksiin Hietakummun ala-asteella (Hietakummuntie 1) Malmilla

-> Lisätiedot & Ilmoittautuminen

 

Maksuton kokeilukerta vanhempi-lapsi koripallon sunnuntain 6.10. klo 10.00-10.55 harjoituksiin Hietakummun ala-asteella (Hietakummuntie 1) Malmilla

-> Lisätiedot & Ilmoittautuminen

 

Jos mitä tahansa ongelmia ilmoittautumisessa tai tarvitset lisätietoja, niin olethan yhteydessä:

 

Erja Laaksonen

Helmi Basket vanhempi-lapsi koripallon vastuuhenkilö 

Puh 045 314 4059

laaksonen.erja@gmail.com