Uutisia

Helmi Centerissä oli vilskettä kun kesän ensimmäinen korisleiri pyöri täydellä teholla kesäkuun ensimmäisen viikon ajan. Leirillä oli kaikkiaan yli 80 leiriläistä mikroista A-junioreihin. Ja kivaa oli. Leirillä vetäjinä toimivat Helmi Basketin valmentajien lisäksi Oskar Michelsen (Davidson, USA), Elina Koskimies (American University, USA), Tomi Kaminen (MuKi) ja vierailipa paikalla myös miesten korisliigan vuoden tulokkaaksi valittu MaSun kasvatti Marius van Andringa (Joensuun Kataja)
Helmi Basketissa aloittaa myös A-tyttöjen haastajaryhmä. Ryhmän valmentajana toimii Kamal Khafif. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia.
Helmi Basket aloittaa toiminnan 2005-syntyneissä tytöissä ja nuoremmissa alkavalla kaudella.
Toimintakausi 2014–2015 oli Helmi Basketin 8 joukkueen ja 78 pelaajan historian ensimmäinen ja menestykseltään heti loistava. Seura edusti Koripalloliiton sarjoissa laajalla rintamalla: naisten 1-divisioonassa ja A-tyttöjen SM-sarjassa 2 joukkuetta, joukkue B-tyttöjen SM-sarjassa ja B-tyttöjen alueellisessa 1-divisioonassa ja 2 joukkuetta eteläisen alueen naisten 3-divisioonassa.
Helmi Basket kokoaa joukkueita ensi kaudelle. Ilmoittautuminen Helmi Basketin Capitals ryhmään on nyt avattu MyClub-sivuillamme.
Kauden 2015-16 infotilaisuudet järjestetään Helmi Centerissä A-, B- ja C-tytöille. Kaikki jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan ensikaudella Helmi Basketissa ovat tervetulleita tilaisuuksiin.
Helmi Basketin tulevan kauden valmentajat on nimetty.
Helmen kesäleireille, jotka pidetään Helmi Centerissä kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana on ilmoittautunut huikeat 85 lasta ja nuorta. Helmessä siis riittää vauhtia ja vilskettä myös kesäkuussa.
B-tyttöjen joukkue saavutti viikonvaihteessa SM-pronssia kaadettuaan pronssiottelussa Munkkiniemen Kisapojat numeorin 63-54.
B-tytöt kaatuivat taistellen välierässä Orimattilan Jymyä vastaan. Vähäkorisessa kolmannessa välieräottelussa OrJy oli parempi numeroin 34-41. Lauantaina Helmi kohtaa pronssiottelussa MuKin.