Uutisia

Helmi Centerin kevätkausi on startannut ja kevät on vilkkaan toiminnan aikaa. Helmi Centerissä on toimintaa seitsemänä päivänä viikossa aina huhtikuun loppuun asti. Kevään aikana Helmessä pelataan lähes 100 koripallo-ottelua ja lukuisia lentopallo-otteluita. Erilaisia harjoitustapahtumia, otteluita ja koulutuksia järjestetään Helmi Centerissä kevään aikana noin 1 600 tuntia.
Helmi Center jää joululomalle lauantaina 21.12. Seuraavan kerran ovet avautuvat tammikuun 7. päivä. Joululoman aikana Helmessä pelataan kuitenkin mm. MaSu:n järjestämä loppiaisturnaus.
PK-35 käynnisti seitsemän joukkueen voimin Superhelmen tarjoaman testauspalvelun. Peräti 88 nuorta jalkapallolupausta testattiin marraskuun puolivälissä Myllyhallissa.
Joulu-Tammikuun aikana Helmi Centerissä pelataan sarjapelien lisäksi myös turnauksia. HNMKY ja MaSu toimivat turnausten järjestäjinä.
Helmi Centerissä pelaavat kauden aikana kotiotteluitaan 24 joukkuetta aina B-tyttöjen SM-sarjasta ja naisten 1-divisioonasta miesten 5-divisioonaan.
Helmi Liiketalousopiston oppilaat näyttävät taitojaan myös urheilukentillä. Puolen tusinaa Helmen opiskelijaa kirmasi viikonlopun aikana koripalloparketeilla.
Naisten 1-divisioona pyörähti käyntiin viikonvaihteessa ja Helmi Capitals kohtasi avauskierroksella oman 'farmi joukkueensa' KaPon. Kokemus oli valttia ja näin ensimmäisen ottelun tulos kirjattiin Helmi Capitalsin voitoksi numeroin 85-50.
Myös Superhelmen joukkue aloitti kautensa selkeällä voitolla kaatamalla PaKun kotikentällään numeroin 55-33.
Helmet aloitti sarjakautensa ja pelasi samalla myös historiallisen ensimmäisen ottelunsa voitokkaasti. Vastaan tiistai-illan yövuorolle saapui Järvenpään NMKY, joka sai poistua Helmi Centeristä päät painuksissa ja tappio takataskussa. Tulos 74-40.
Helmi Capitals joukkue on kolmen helsinkiläisen seuran, Wartti Basketin, Karhun Poikien ja Helsingin NMKY:n, muodostama yhteistyöjoukkue. Kaudella 2012-2013 joukkue voitti naisten 1-divisioonan lisäksi myös A-tyttöjen Suomen Mestaruuden.