Uutisia

Helmi Basket osallistuu valtakunnallisten sarjojen karsintoihin viidellä joukkueella; A-tyttöihin kolmella, B- ja C-tyttöihin yhdellä joukkueella. A- ja B-tyttöjen karsintalohkot arvottiin eilen.
Helmi Basketin joukkueiden harjoitusvuorot on jaettu. Vuoroihin voi tulla muutoksia jos seura saa lisää vuoroja Helsingin kouluilta. Vuorot alkavat 1.9. Elokuun harjoituksista tiedotetaan erikseen.
Suomen kaikkien aikojen naiskoripalloilija Lea Hakala, 55, on kutsuttu naisten EM-kisojen ohessa järjestettävään FIBA Europe Legends -otteluun. Urallaan peräti 16 naisten Suomen mestaruutta voittanut Hakala on yksi 30 legendaarisesta pelaajasta, jotka pelaavat vastakkain Budapestissä lauantaina 27. kesäkuuta. Lea toimii valmentajana Helmi Basketissa.
Helmi Centerissä oli vilskettä kun kesän ensimmäinen korisleiri pyöri täydellä teholla kesäkuun ensimmäisen viikon ajan. Leirillä oli kaikkiaan yli 80 leiriläistä mikroista A-junioreihin. Ja kivaa oli. Leirillä vetäjinä toimivat Helmi Basketin valmentajien lisäksi Oskar Michelsen (Davidson, USA), Elina Koskimies (American University, USA), Tomi Kaminen (MuKi) ja vierailipa paikalla myös miesten korisliigan vuoden tulokkaaksi valittu MaSun kasvatti Marius van Andringa (Joensuun Kataja)
Helmi Basketissa aloittaa myös A-tyttöjen haastajaryhmä. Ryhmän valmentajana toimii Kamal Khafif. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia.