Capitalsin taustavoimat uuteen organisaatioon

28.4.2014

Menestyksekkään Capitals-joukkueen tarina jatkuu edelleen tulevinakin vuosina. Capitals toiminnot siirtyvät myös hallinnollisesti yhden katon alle - Helmi Centeriin.

Yhteistyöseurojen yhteisellä päätöksellä Capitals joukkueet siirtyvät Superhelmi ry:n alaisuuteen. Tällöin joukkueiden hallinnointi ja pelaajien lisenssipolitiikka yksinkertaistuu ja terävöityy. Naisten osalta seuralla on sekä 1-divisioonan ja 2-divisioonan sarjapaikat.

Capitals jatkaa edelleen harjoitteluaan Helmi Centerin tiloissa, vastaa edelleen kioskin ylläpitämisestä ja salivalvonnasta. Superhelmen yhteyteen tulee myös uusia toimintoja, joiden avulla nykyistä toimintaa voidaan kehittää eteenpäin. Harjoitus- ja ottelutapahtumia tullaan kehittämään, olosuhteita entisestään parantamaan ja uusia varainhankinnan keinoja lisäämään. Ensikaudella Helmi Centeriin avataan mm. koripalloilun erikoisliike ja erilaisia liikuntapalveluja (mm. jooga), joiden avulla seuran taloutta pyritään saamaan entistä vankemmaksi.

Jo tällä hetkellä Capitals pystyy tarjoamaan A-tyttöjen huipputason toiminnan selkeästi kilpailijoitaan edullisemmin, selkeästi paremmissa olosuhteissa.

Ensikaudeksi Capitals asettaa itselleen kovat tavoitteet; A-tyttöjen kolmas peräkkäinen Suomen Mestaruus ja nousu naisten SM-sarjaan.

Tulevasta kaudesta pidetään kaikille kiinnostuneille infotilaisuus toukokuun alkupuolella.