Puhuttaret veivät ensimmäisen ottelun

13.3.2015

Sofia Rajala teki ensimmäisessä välierässä 18 pistettä

Naisten 1-divisioonan välierät käynnistyivät eilen. Helmi Basket kohtasi vantaalaisen Puhuttaret-joukkueen vieraskentällä. Nuori joukkue haastoi kokeneet konkarit mainiosti, mutta joutui taipumaan numeroin 70-62.

Ottelu eteni tasaisesti alusta loppuun saakka. Johtoasema vaihtui ottelussa peräti 10 kertaa ja tasatilanteessakin oltiin neljästi. Pahimmillaan Puhuttaret johti ottelua yhdeksällä pisteellä tilanteessa 64-55. Vielä viimeisellä minuutilla Helmi Basket oli vain viisi pistettä tappiolla, mutta Puhuttaret ratkaisi ottelun Lotta Aaltosen upotettua viimeisellä minuutilla kuusi vapaaheittoa koriin .

Helmi Basketin onnistujiin lukeutuivat ensimmäistä kauttaan divarissa pelaava Sofia Rajala (18 pistettä / 6 levypalloa) ja Nina Augustin (13p/4 riistoa). Kaksikkoa tukivat pisteiden teossa Sandra Karsten (10p /12 lp), Sellina Dockery (8p) ja Sini Mäkelä (7p).

Vastustajien parhaat olivat Lotta Aaltonen (18p), Armi Anttila (13p) ja Gloria Mulumba (10p).

Pelin tilastot.

Välieräsarjan seuraava ottelu pelataan Helmi Centerissä sunnuntaina 15.3. klo 15:45.