Helmi Basketin pelaajamäärät hurjassa kasvussa

15.9.2015

Vasta reilu vuosi sitten toimintansa aloittanut Helmi Basket kasvaa hurjaa vauhtia. Kaikkiaan jäseniä on seurassa jo reilut 450. Varsinkin kuntokoris pelaajien ja nuorimpien junioreiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Tällä hetkellä Helmi Basketissa harrastaa koripalloa jo reilut 450 pelaajaa, aina 5-vuotiaista koripalloilijan aluista yli 60-vuotiaisiin kuntokorispelaajiin. Meno Helmi Centerin saleissa on vilkasta ja innokasta.

Naisten joukkueita seurassa on neljä; kaksi joukkuetta 1-divisioonassa sekä joukkueet 2- ja 3-divisioonassa. 1-divisioonassa seuran joukkueet pelaavat nimillä HBA-Helmi ja Helmi Capitals. 2-divisioonassa seuraa edustaa Helmet ja 3-divisioonassa joukkueen nimi on Malmi Heat.

A-tytöissä SM-karsintoihin osallistutaan kolmen joukkueen voimin; Helmi Capitals I, Helmi Capitals II ja Helmi Basket. Lisäksi A-tytöt osallistuvat alueelliseen sarjaan.

B-tytöt osallistuvat SM-karsintoihin ja pelaavat myös alueellista sarjaa. C-tytöt kilpailevat sekä 02-tyttöjen sarjassa että 03-tyttöjen sarjassa.

Minit osallistuvat alueellisiin sarhoihin 05- ja 06- ikäluokissa.