A-tyttöjen hopea- ja pronssijoukkueet
B-tyttöjen hopeamitali joukkue
C-tyttöjen pronssimitalistit (03-sarjassa)
..... ja vielä toiset C-tyttöjen pronssimitalistit (02-sarjassa)

Helmi Basket osallistui viikonvaihteessa Vantaalla järjestettyyn Ricoh-turnauksen viiden joukkueen voimin. Kotiin tuomisina oli viisi mitalia; kaksi hopeaa ja kolme pronssia.

A-tytöt pärjäsivät hienosti kahdella tasavahvalla joukkueella. Helmi Basket black voitti välierissä Helmi Basketin yhdellä pisteellä ja eteni finaaliin. Finaalissa Äänekosken Huima oli parempi ja tuloksena hopeaa. Toinen joukkue voitti pronssiottelussa PuHun ja näin A-tytöille upeasti sekä hopeaa että pronssia.

B-tytöt pelasivat upeasti tiensä finaaliin kaataen upealla heittopelillä (Yhdeksän 3 pisteen koria) ToPoLan, mutta finaalivastus Turun Riento oli tällä kertaa liian kova. Turnauksesta siis hienosti hopeaa.

C-tytöt osallistuivat sekä 02- että 03-tyttöjen sarjoihin ja kummastakin sarjasta tytöt toivat kotiin hienosti pronssiset mitalit.

Mitalistit:

Helmi Basket Black (A-tytöt)Helmi Basket (A-tytöt)Helmi Basket (B-tytöt)Helmi Basket (02-sarja)Helmi Basket (03-sarja)