Helmi Basketin valmennustiimi kasassa kaudelle 2016-17

13.5.2016

Helmi Basket jatkaa tulevaan kauteen lähes samalla valmentajapaletilla kuin viime kaudella. Joukkueiden valmennukseen tulee kesän aikana vielä täydennyksiä.

Helmi Basketin ohjelma noudattelee samaa linjaa kuin ensimmäisinäkin toimintavuosinaan. HBA Helmi nousi naisten Korisliigaan. Valmennuksesta vastaa edelleen naisten maajoukkueen päävalmentaja Pekka Salminen, apunaan Jari Nykänen ja Mirka Dettmann.

Vastuun A-tyttöjen ja naisten 1-divisioonajoukkueen, Helmi Capitalsin, valmennuksesta kantaa valmennustiimi, johon kuuluvat seuran päävalmentaja Janne Hänninen, apunaan Lea Hakala, Jani Seilola ja Risto-Matti Rousku. A-tyttöjen kakkosryhmän valmennuksessa ovat mukana Kamal Khafif, Pekka Rankinen ja Veera Rankinen.

B-tyttöjen joukkueen valmentajana toimii Pekka Rankinen apuvalmentajinaan Janne Hänninen ja Veera Rankinen.

C-tyttöjen valmentajina jatkavat Janne Hänninen ja Heidi Tuomisto. Apuvalmentajina toimivat Annika Laalo ja Anni Heinonen.

Kaikkien minikoreihin pelaavien joukkueiden vastuuvalmentajana jatkaa Mikko Mäntylä.

05-tyttöjen valmentajana jatkaa Mikko Mäntylä apunaan Essi Jurvanen ja Jenna Snellman. 06-tyttöjä luotsaa Martina Roos-Salmi, apunaan Pauli Harju ja Katja Koivula. 07 valmennuksesta vastaa Mikko Mäntylä, apureinaan Alexandra Aarnio, Nea Hellsten ja Katja Koivula. Nuorimman joukkueen (2008-syntyneet) peräsimessä on Martina Roos-Salmi. Nuorimpien pelaajien (2009- ) valmennuksen hoitaa viimevuotiseen tapaan Mikko Mäntylä. Mikko Mäntylä toimii myös Sunnuntaiaamuisin tapahtuvan vanhempi-lapsi ryhmän vetäjänä

Helmi Basket osallistuu kaudella 2015-16 myös Itä-Euroopan liigaan kolmen joukkueen voimin; U-14, U16- ja U18-sarjoihin.

Helmen Kuntokoriksesta vastaa tämän kauden tapaan Mikko Mäntylä apunaan Erja Laaksonen.