B-tytöt taipuivat Lapuan Korikobrille

31.10.2016

Kolmannessa SM-sarjaottelussaan Helmi Basketin B-tytöt joutuivat tunnustamaan lapualaiset kilpakumppaninsa paremmikseen numeroin 69-94.

Hyvä alun otteluun saanut Helmi Basket hallitsi ensimmäistä erää ja johti ottelua numeroin 20-8. Vielä toisen erän puolivälissä Helmi johti ottelua 25-23, mutta siitä alkoi synkkä 15 minuuttinen, jonka Lapuan Korikobrat veivät nimiinsä 25-51. Neljäs erä pelattiin taas tasaisesti, mutta ottelu oli jo ratkaistu edellisessä erässä. Lapualle kirjattiin siis voitto numeroin 69-94.

Helmi Basketin onnistujia olivat Josefiina Koivunen (14p/15lp). Linda Kuosmanen (10/5) sekä Nia Olsen (10/2). Myös virhe vaikeuksiin ajautunut Jutta Tiilikainen pelasi tehokkaat minuutit.

Lapuan parhaita olivat Tinka Gylling (21/4), Silja Viita (16/17) ja Sonja Johansson (15/6).

Seuraavaksi Helmi Basket kohtaa vieraissa Espoo Basket Teamin.