Capitals selvään voittoon Turun Riennosta

22.11.2016

Isänpäivänä Helmi Capitalsin ja TuRin välillä käyty ottelu ei tarjonnut sen suurempia hienouksia yllättävän vähäiselle yleisölle, kun ”Caps” puolusti hyvin pakottaen TuRin 47 menetykseen.

32-9, 28-11, 20-13, 28-14

Helmi Capitals aloitti ottelun terävästi Asta Sillanpään johdolla, kun Asta viimeisteli joukkueen ensimmäiset viisi pistettä. Capitals puolusti Turkulaisilta tilan pois ja käytti hyökkäyspäässä omia vahvuuksiaan, liikuttaen palloa pelaajalta pelaajalle löytäen vapaat heittäjät ekstra-syötöillä. Ensimmäinen puoliaika kirjattiin kotijoukkueelle 60-20.

Toinen puoliaika ei tarjonnut suurempaa muutosta ottelun kulkuun kotijoukkueen vieden sen selkeästi 48-27. Capitalsin pelaajat toteuttivat pelitapaansa sovitulla intensiteetillä ja taistelivat joukkueena kummassakin päässä. Oikeastaan ainoana miinuksena voidaan todeta vierailijoiden 17 hyökkäyslevypalloa,  joka on liikaa, mutta muuten erittäin ehjä suoritus kotijoukkueelta.

Onnistumisia tuli laajalti, joista nyt mainittakoon Nenna Lindströmin 18 pistettä ensimmäisellä puoliajalla, sekä Anna-Sofia Tuomaalan yhdeksän koriinjohtanutta syöttöä, joista eniten pääsi nauttimaan kovilla prosenteilla 16 pistettä viimeistellyt Anni Heinonen, joka on päässyt erittäin kovaan vireeseen syyskauden aikana.