Pikkuhelmet 2005-2006- ja 2008-tytöt turnauksissa

19.4.2017

2008-tytöt Perniössä
2008-tytöt Perniössä
Minitytöt -06 pelasi joukkuehistoriansa ensimmäiset mitalipelit Easter -turnauksessa.
Minitytöt -06 pelasi joukkuehistoriansa ensimmäiset mitalipelit Easter -turnauksessa.
Minitytöt -05-06 yhteisjoukkue osallistui minien kilpasarjaan.
Minitytöt -05-06 yhteisjoukkue osallistui minien kilpasarjaan.

Helmi Basketin mini- ja mikrojoukkueiden turnausraportteja kevään tapahtumista.

 

2008-tyttöjen Perniön turnaus

Helmi Basketin mikrotytöt -08 osallistuivat maaliskuussa Perniön Pikkujättiturnaukseen, joka oli samalla monen tytön ensimmäinen yöturnaus ikinä. Turnauspelien lomassa joukkue ehti harjoitella joukkueena toimimista, etsiä pääsiäispupun yllätyksiä ja viettää pyjamapartya.

Erityismaininta joukkueelle tuli järjestäjiltä kohteliaasta käytöksestä. Pari tiukkaa tappiota alkulohkossa tiputti mitalipeleistä, mutta viides sija on hieno saavutus ensikertalaisilta. Viimeisen pelin jälkeen pukukopissa jo suunniteltiin innokkaasti tulevia yöturnauksia. 

 

2005-2006-tytöt Lahdessa pääsiäisenä

Pääsiäisenä Helmen minitytöt osallistuivat Lahden Easter turnauksen kilpasarjaan (05-06) ja haastajasarjaan (06). Mukavissa pääsiäistunnelmissa haastajajoukkue venyi kautta aikain ensimmäiseen välieräpaikkaan ja riemu oli sen mukainen.

Kilpajoukkue sai opettavaisten turnauspelien lisäksi myös kansainvälistä kokemusta pelaamalla venäläisiä ja virolaisia vastaan. Molemmille joukkueille kotiintuliaisina kolmannet sijat ja pronssiset mitalit.

Lisää Pikkuhelmien otteita pääsee seuraamaan aluefinaalien merkeissä tulevana viikonloppuna, jossa sekä mikro- että minitytöt päättävät alueen sarjapelejään