Maksuttomat lasten ja aikuisten koriskurssit elo-syyskuussa täyttyvät ennätysvauhtia - jo 167 ilmoittautumista viikon jälkeen!

11.7.2017


Helmi Basket järjestää yhdessä Korispisteen kanssa kahdeksan erillistä maksutonta koripallokurssia Malmilla elo-syyskuussa, joissa kurssilaisille myös pallo ilmaiseksi omaksi.

Nyt kun viikon verran on ilmoittautuminen ollut auki, niin 167 kurssipaikkaa jo varattu.

Vanhempi-lapsi koripallon molemmat kurssiryhmät ovat jo täynnä ja jonotuslistat käytössä. Samoin toinen aloittelijanaisten kurssi. Muissa kurssiryhmissä vielä tätä kirjoitettaessa tilaa.

Kannattaa ilmoittautua siis pikaisesti mukaan, jos haluaa varmistaa paikkansa kursseilla. Alla lisätiedot ja linkit.

Helmi Basket järjestää yhteistyössä Korispisteen kanssa jo perinteisiä maksuttomia koripallokursseja Malmilla elo-syyskuussa.

Vanhempi-lapsi koripallokurssit 2-5-vuotiaille tytöille ja pojille, 2006-2011-tytöille ja naisille sekä miehille ryhmiä tarjolla. Kurssien päävalmentajana toimii Mikko Mäntylä.

 

Lasten maksuttomat koripallokurssit:

 

Perheen pienimmille 2-5-vuotiaille tytöille ja pojille Hietakummun ala-asteella vanhempi-lapsi koripallokurssin kaksi ryhmää. Lisätiedot & ilmoittautuminen täältä.

Omat kurssiryhmät tyttöjen koriskursseilla 2006-2007-syntyneillä, 2008-2009-syntyneillä ja 2010-syntyneillä. Lisätiedot & ilmoittautuminen täältä.

 

Aikuisten maksuttomat koripallokurssit:

 

Aloittelijanaisille omat kurssiryhmänsä ja lisäksi tarjolla miesten sekä naisten yhteisryhmä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

 

Ilmoittaudu nyt mukaan ja vinkkaa mainioista maksuttomista kokeilumahdollisuuksista myös muille!