Tytöt 2009 joukkue avasi kauden Leppävaarassa

19.9.2017

Helmen ikäkausijoukkue tytöt 2009 aloitti toimintansa syyskuun alussa ja osallistui harjoitusturnaukseen Leppävaarassa la 16.9.2017.

Helmen ikäkausijoukkue tytöt 2009 aloitti toimintansa syyskuun alussa ja osallistui harjoitusturnaukseen Leppävaarassa la 16.9.2017. Turnauksessa oli hyvä meininki ja joukkue pelasi jopa neljä harjoituspeliä saman päivän aikana. Joukkuekaverit ja pelin säännöt ehtivät tulla tutuiksi ja tottakai nähtiin upeita koreja ja riistoja. Monta peliä mahdollisti paljon onnistumisia sekä voittamisen että häviämisen harjoittelun, viimeinen peli päättyi koripalloon historiallisesti jopa tasapeliin. Tsemppi, yhteispeli ja taidot kasvoivat pitkin päivää, tästä on hienoa jatkaa harjoittelua ja yhteistä tekemistä!

 

Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä 24 tyttöä ja mukaan mahtuu vielä uusia tyttöjä kokeilemaan kivaa harrastusta. Joukkueen harjoitusvuorot ovat Helmi Centerissä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Joukkueen valmentajina toimivat Martina Roos-Salmi, Alexandra Aarnio, Katja Koivula ja Nea Hellsten. Tästä linkki joukkueen sivulle.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!